Workshop-Show

Inspirerende workshop voor grote groepen

De WorkshopShow kan ingezet worden voor groepen van 20 tot 500 deelnemers. Als opening of energizer van een event zoals congres, symposium of studiedag. Met de WorkshopShow biedt u uw publiek een verrassende afwisseling in het programma: een plenaire flits-training. Niet alleen leuk maar ook nog eens leerzaam.

Energizer
Wie een WorkshopShow heeft gevolgd is weer even op scherp gezet. Heeft op een veilige manier actief deelgenomen en energie gekregen voor de rest van het programma van uw bijeenkomst.

Hoe doen we dat? De WorkshopShow is een flitstraining met een flinke dosis humor. Want bij Humor Company geloven we in de kracht van humor. Met humor kunnen we spiegelen, relativeren en verbinden. En dat maakt leren leuk. Onze trainers combineren al jaren hun theater- en cabaretachtergrond met het geven van trainingen. In 30 tot 60 minuten zetten ze het publiek aan het denken en aan het werk. Na afloop hebben de deelnemers kunnen lachen, hebben ze iets opgestoken en zijn ze actief geweest. En weer klaar voor het serieuze werk.

Thema`s
We passen de inhoud van de workshop altijd op maat aan. Zodat we optimaal aansluiten bij uw publiek en het doel van uw bijeenkomst.